Bohsia posting


Warning : The Mp3/Software files in this website is for promoting the latest song of various artist purposes only. I didn't get any profit from the Mp3 shared and I will not responsible for anyone who intend to earn profit from the Mp3/Software files download from this website. " Cerita dia begini aku nie memang kaki lepak kalau dah lepak mesti ngorat awekkan. Aku pun cakap dekat diorang marilah join dengan kita orang. Yang pakai baju kecik nampak pusat tu nama dia linda, yang pakai baju merah tu nama dia maria dan yang paling lawa sekali pakai baju DNKY tu nama nana. Sekali diorang kata diorang terpaksa balik dulu pasal takut balik lambat pulak.

The Mp3 files in this website is just for sharing and for personal use only. Lepas tu tengah berbual aku pun ingat nak ajak diorang pergi tengok wayang. Masa tulah aku baru tahu nana ni baru tingkatan 3 sekolah kat cheras.

Si nana kata"haa kalau saya boleh kencing dalam botol nie along nak kasi apa". Sekali dia ambik botol tu tadah boleh pulak masuk air kencing tu.

bohsia posting-41

Pasal dia takde keluar air mazi lagi si nana nie pun bubuh planta lagi kat kote aku. Apa lagi aku pun dengan segala tenaga yang ada tarik tali pinggang yang ikat kat tangan aku.

Sekali si linda dok main kote aku maka terkeluarlah air mani aku. Tengah syok diorang cium atas badan aku terasa berair kat dada aku. Lepas tu kote aku masuk dalam pantat si linda ketat gila nak masuk. Aku ingat aku buat dengan linda sorang dalam bilik. Nana pun kata kat aku "Kita potong ye bulu awak panjang sangatlah".

Aku ingat nana nak gigit aku punya kote aku pun bagi lutut kat muka dia.. Nana pergi kat tengkok kat dia kasi sampai 6 love bit(aku kira). Kitaorang malam tu puaslah buat sex dan ekperimen Korang nak tahu apa nana mintak pergi shoping degan dia. Beg duit aku tertinggal dekat rumah dia sampai seratus jugak hilang. Aku ada jumpa dia tapi sekarang sombong pasal ada balak baru yang cun.

Yang si nana ikat lagi kuat kaki aku sambil berkata "ooo nak main kasar ye" Muka si nana macam marah aku pun gelengkan kepala tanda tak nak. Tak boleh sapu planta, Tak boleh ikat mulut dan tak boleh guntimg bulu aku. Dalam lima minit diorang main kote aku si nana nie lagi sekali buat hal dia ambik sikat tu kepala bulat di jolok dalam buntut aku apa lagi aku pun marahlah diorang cakap "Sekejab aje" aku pun Benarkan Si linda dok hisap kote aku Si nana dok masuk sikat tu. Diorang kasi aku rasa air mani aku aku kata tak nak si linda suapkan jugak. Tapi aku hairan apasal sedap sangat si linda menelannya. Diorang dah habis jolok,kiss,naik kuda ntah apa lagi diorang buat pun aku dah lupa. Aku pun fikir dia tak boleh buat pasal susahkan pompuan nak kencing dalam botol. Lepas tu si linda tunjukan aku skill kencing diri tergelak terbahak-bahak aku di buat nya pasal pelik. Bukak besar sikit kaki tu lepas tu duduk sikit barulah boleh kencing. Sekarang nie linda sekolah kat johor yang nana sekolah tempat sama.

Tiba-tiba dia mengerang lepas tu kepala kau di kepitnya, naik sakit kepala aku di buatnya.

  • mumbai chatroulette
    Reply

    Today, Only Tease captures her after an intense match, where she won and celebrates by slowly taking off her mini skirt, tank top, and reveals the sexiest cotton panties ever.

  • gay dating in gladstone oregon
    Reply

    Academic researchers find it impossible to find precise figures about crucial statistics, such as the ratio of active daters to the large number of inactive members (whom an agency will often wrongly claim as potential partners, leaving them 'on the books' long after they have left) and the overall ratio of men to women in an agency's membership.

  • grigor dimitrov dating serena williams
    Reply

    Masuk keter, aku pun drive slow coz aku bajet terus balik rumah petang nanti kalau prob setel.

  • Chat telugu rooms
    Reply

    Teen romance may have been dissected a million ways by popular culture, but that dubious analysis pales in comparison to a recent study that followed the arc of teen dating from grades 6 to 12.